Bedava Yayın Açmak İçin OMLET ARCADE




Omlet Arcade, oyun deneyiminizi güçlendirmek için en iyi platformdur. En iyi anlarını canlı yayınla, yeni arkadaşlarla takım kur ve oyununu geliştirmek için özel araçlar kullan. PUBG Mobile, Fortnite, Minecraft, Brawl Stars, Roblox ve daha fazlası da dahil tüm oyunlar desteklenmektedir.

Omlet, Facebook, YouTube veya Twitch’e yayın yaparak oyununla hava at. Profilini oluştur ve takiplerini büyüt. Diğer oyuncularla tanış, birlikte oyna ve bir yıldız ol!

Öne Çıkan Özellikler:
* En sevdiğin platformlara canlı yayın yap
Popüler mobil oyunları yayın yaparak epik oyun anlarını diğer oyuncularla paylaş: Telefonundan direkt olarak Facebook'a, YouTube ve Twitch'e yayın yap!

* Yayın HUD'ları
Yayınını *yeni* mevsimlik ve oyuncu görünümleri ile yükselt.

* Uygulama içi para birimi ve bağışlar
Omlet jetonlarıyla yardımda bulunarak sevdiğin yayınlara olan ilgini göster. Harika uygulama içi özellikleri satın almak için jetonları harca.

* Takım Yayını
Bir takım oluştur, arkadaşlarını davet et ve eğlenceli, işbirlikçi bir oyun deneyimi için birlikte yayın yap.

* Haftalık çekişmeli turnuvalar ve etkinlikler
En sevdiğin yayıncılar tarafından yapılan açık topluluk maçlarına katıl veya oynayın; dünyanın her yerinden profesyonel oyuncuların Omlet'e Özel eSports turnuvalarında yarışmasını izlemek için katıl.

* Minecraft çok oyunculu mod
Arkadaşlarının Minecraft oyunlarına anında katıl ya da benzersiz çok oyunculu modumuz ile kendi oyununu düzenle. Sadece tek bir tıklamayla yaratıcı dünyamızdan yeni dünyalar ve modlar indir. Kendi kreasyonunu paylaş ve şaşırtıcı bir şey oluşturmak için başkalarıyla işbirliği yap.

* Oyun içi sesli sohbet
Sınırsız gerçek zamanlı grup sohbeti, oyun içi saldırıları ekibinle koordine etmeyi veya sadece muhabbet etmeyi oldukça kolaylaştırır.

* Kulüpler oluştur ve katıl
Oyunlar, çizim, anime, rol oynama, memler ve hakkında paylaşmak ve sohbet etmek istediğin kendin gibi insanların arasına katıl!






İNDİRME LİNKİ:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar